19.1.99:Kävijätilasto

Kuvia
web-kartta josta löydät muut vuodet

Lätkälinkit

MTV:llä on hyvät Suomen ja NHL:n linkit


© Christian Wendell
[Pääsivu] [Ajankoht] [Pelaajat] [Harjoitukset] [Pelit] [Turnaukset] [Organisaatio] [Kokoukset] [Edellisvuodet] [Kriken_kotisivu]

Jäähonka -90 Panthers

Päivitetty: 26.09.1999 / krikke

Kausi 1997-98 pähkinänkuoressa:

Harjoittelimme kaksi-kolme kertaa viikossa, tosin ulkotreenit jäivät kehnojen säiden takia vähiin.

Pelasimme vaihtelevalla menestyksellä eri joukkueita vastaan. Turnaussijoitukset: 5,3,2,5,4,2.

Jäähongan päättäjäisissä palkittiin Avainpelaajana Peik Nyman.
Joukkueen päättäjäisissä palkittiin vuoden aikana edistyneimpänä Jontte Wiberg.

Jäähonka on yksi Kiekko-Espoon neljästä kasvattajaseurasta. Se sai Nuori Suomi Sinettiseuran arvon viime syksynä. -90 Panthers on Jäähongan v.1990 syntyneiden jääkiekkojoukkue, joka perustettiin syksyllä 1996, Jäähongan kiekkokoulussa edellistalvena opiskelleista pojista.

Täältä löydät ajankohtaiset Jäähonka Panthers -90-uutiset ja muuta Panthers-90-tietoa. Odotan kävijöiltä viestejä (napsauta nimeäni/kirjekuorta yllä, ja näpyttele): mielipiteitä, huomautuksia, korjauksia... Lähetä ainakin viesti merkiksi siitä että olet löytänyt tänne!

Joukkueen toimintaperiaatteina on, että reippaassa joukkueessa oleminen on hauskaa, pojat saavat olla hyvien kavereiden kanssa kivan harrastuksen parissa. Tottakai poikia on myös tarkoitus kehittää jääkiekkoilijoina, yksilöinä ja joukkueen osina. Samalla yritämme istuttaa poikiin liikunnallista elämäntapaa, ja antaa edellytyksiä minkä tahansa muunkin liikuntamuodon harrastamiselle. Toiminnassa mukana olevat vanhemmat ovat kasvattajia siinä kuin valmentajia / joukkueenjohtajia / huoltajia.

Jonkinmoinen menestys pitää motivaatiota yllä ja osaltaan vaikuttaa mukanaolemisen mielekkyyteen, mutta otteluiden voittaminen ei ole pääasia. Tämä näkyy peluuttamisessa, kaikille annetaan kutakuinkin samanverran peliaikaa, ehkä hieman harjoitteluahkeruutta painottaen.

Vuosimaksu kattaa Jäähongan jäsenmaksun, pelilisenssin (sis. vakuutus), paidan, housut, maalivahdin varusteet, sekä jonkin verran turnaus- ym. kuluja. Sponsoreiden hankkiminen alentaa kuluja.

Tilinro 225535-536.fazer

scandia