Jäähonka -90
21.5.03 alk:Kävijätilasto

Kriken_kotisivu
Kuvia sponsorit
sivustokartta josta löydät muut vuodet

Lätkälinkit

Tutut -90-joukkueet

Jäähallit (by OKK)

Jääkiekkoliitto

MTV:llä on hyvät Suomen ja NHL:n linkit

 

*** Tiedotteet ***
Blues- ja Team-karsinnat pidetty, Jäähongan päättäjäiset 4.5. klo 17:30 LänsiAutoAreenalla.

Jatkuu HC Espoossa.

 
*** Kauden historia ***
Red syyslohkonsa 5., putosi karsinnan kautta AAA-divariin. Voitti divarin.
White syyslohkonsa 4., keväällä edelleen AA. Siellä sijalle 7./11.

Jäähongan päättäjäisissä palkittiin Avainpelaajina Sami Blomqvist ja Antti Myllykoski.

Bluesiin pääsivät Redistä Sami Blomqvist, Jari Erma, Toni Lemettinen, Ville Pohjalainen, Petteri Seppälä.
Teamiin pääsivät Redistä Samuli Halinen, Mikko Huttunen, Mikko Kytöharju, Tuomas Nenonen, Matias Niemelä, Joonas Pöytäniemi, Jere Sallinen, Ossi Virkkunen; Whitestä Matti Iisalo.

Jäähonka on yksi Espoo Bluesin neljästä kasvattajaseurasta. Se sai Nuori Suomi Sinettiseuran arvon syksyllä 1997. -90 on Jäähongan v.1990 syntyneiden jääkiekkojoukkue, joka perustettiin keväällä 2003, Jäähongan Panthers ja Sharks -joukkueista.

Täältä löydät ajankohtaiset Jäähonka -90-uutiset ja muuta joukkuetietoa.

Joukkueen toimintaperiaatteina on, Nuori Suomi -hengessä, että reippaassa joukkueessa oleminen on hauskaa, pojat saavat olla hyvien kavereiden kanssa kivan harrastuksen parissa. Tottakai poikia on myös tarkoitus kehittää jääkiekkoilijoina, yksilöinä ja joukkueen osina. Samalla yritämme istuttaa poikiin liikunnallista elämäntapaa, ja antaa edellytyksiä minkä tahansa muunkin liikuntamuodon harrastamiselle. Toiminnassa mukana olevat vanhemmat ovat kasvattajia siinä kuin valmentajia / joukkueenjohtajia / huoltajia.

Jonkinmoinen menestys pitää motivaatiota yllä ja osaltaan vaikuttaa mukanaolemisen mielekkyyteen, mutta otteluiden voittaminen ei ole pääasia. Tämä näkyy peluuttamisessa, kaikille annetaan kutakuinkin samanverran peliaikaa, ehkä hieman harjoitteluahkeruutta painottaen.

Vuosimaksu kattaa Jäähongan jäsenmaksun, pelilisenssin (sis. vakuutus), paidan, housut, osan maalivahdin varusteista, sekä jonkin verran turnaus- ym. kuluja. Sponsoreiden hankkiminen alentaa kuluja.

Tilinrot Red: 157235-285473,   White: 225535-536.

This site is Anfy Java Enhanced