Honka United -90
6.10.01 alk:Kävijätilasto


Toim.suunn. 2004
Kriken_kotisivu
Jatkuu: honkaunited.org!
Pelisäännöt
Edari
Keskustelufoorumi
sponsorit
sivustokartta josta löydät muut vuodet

FUTISLINKIT

SPL
SPL Kaikki Pelaa-säännöt
SPL-Uusimaa
soccernet
Helsinki Cup

 

*** Kauden historia ***
28.6-2.7. Latviassa 12./12
5-6.6. M-Real Cupissa 10./16

24-25.4. KontU-turnaus 5./16
14.4. Vanh.kokous.

United on F.C. Hongan v.1990 syntyneiden jalkapallojoukkue, joka koottiin syksyllä 2001 muiden joukkueiden innokkaimmista pelaajista kun edustusjoukkue perustettiin.

Täältä UnitedNetistä löydät ajankohtaiset United uutiset, tapahtumakalenterin, koko historian alkaen 2001 ja muuta United-tietoa. Tiedottaminen tapahtuu näiden sivujen välityksellä: kun täällä on uutta infoa, tiedotan siitä sähköpostitse.

Ohjelmajulistus

Yritämme toteuttaa Nuori Suomi-ideologiaa ja SPLn Kaikki Pelaa-ohjelmaa.

Joukkueen toimintaperiaatteina on, että reippaassa joukkueessa oleminen on hauskaa, pojat saavat olla hyvien kavereiden kanssa kivan harrastuksen parissa. Tottakai poikia on myös tarkoitus kehittää jalkapallopelaajina, yksilöinä ja joukkueen osina. Samalla yritämme istuttaa poikiin liikunnallista elämäntapaa, ja antaa edellytyksiä minkä tahansa muunkin liikuntamuodon harrastamiselle. Toiminnassa mukana olevat vanhemmat ovat kasvattajia siinä kuin valmentajia / joukkueenjohtajia / huoltajia.

Jonkinmoinen menestys pitää motivaatiota yllä ja osaltaan vaikuttaa mukanaolemisen mielekkyyteen, mutta otteluiden voittaminen ei ole pääasia. Tämä näkyy peluuttamisessa, kaikille annetaan kutakuinkin samanverran peliaikaa, ehkä hieman harjoitteluahkeruutta painottaen. Pieni "huipennus" tärkeiden turnausten ratkaisupeleissä sallitaan, mutta silloinkaan kukaan ei istu koko peliä penkillä.

Pelaajien kanssa sovimme pelisäännöt.

Byrokratia

FC Honka United tilinro on 143235-42015.

FC Honka, puh/fax 452 3880 (9-14).