19.1.99:Kävijätilasto

Pääsivu
Kalenteri
Pelaajat
Harjoitukset
Pelit
Turnaukset
Organisaatio
Kokoukset
Toimintakertomus 1998
Kriken_kotisivu
Kuvia

web-kartta josta muut vuodet


Futislinkit

Futisuutisikkuna

SPL
SPL-Uusimaa Helsinki Cup


© Christian Wendell

Taas "Espoon mestarit"

Sen lisäksi, että meillä oli taas mukava jalkapallovuosi, turnausmenestyksellä voimme, niinkuin viimekin vuonna, perustella yo. titteliä. Toistimme viimevuotisen hopea&kulta-sarjan isoissa espoolaisturnauksissa.
Kauden aikana lopetti Patrik, uusina mukaan Petrus (Jontun pikkuveli) ja Janne. Kapteenina toimi Claudio.
5.11 Valmennuskeskus: testit
8.10 Päättäjäiset
1.10,22.10 Taitokilpailu
19-20.9 Kultaa Espoon Liiga-cup -turnauksessa
3.9 Yleisurheilun neliottelu
29-39.8 Porvoon Fair Play-turnauksessa hopeaa
6-9.7 Helsinki Cupissa (G89!) lohkon kakkossija; tappio ekassa jatko-ottelussa
6-7.6 KoPSe-turnaus: neljäs
16-17.5 Espoonlahti-cupissa hopeaa
9.5 Tähtiturnaus: voitto

Stars -90 on F.C. Hongan v.1990 syntyneiden jalkapallojoukkue, joka on koottu Olarin alueelta. Muita Hongan 90-joukkueita on ainakin Tapiolassa ja Laajalahdessa. "Stars" tulee Tähtiniityn koulusta, jonka kentällä harjoittelemme. Joukkue perustettiin keväällä 1995, jolloin valmentajana toimi Tommi Lingman.

Täältä Stars-Webistä löydät ajankohtaiset Stars-uutiset, tapahtumakalenterin ja muuta Stars-tietoa. Tiedottaminen tapahtuu näiden sivujen välityksellä: kun täällä on uutta infoa, tiedotan siitä sähköpostitse. Sähköpostittomille tieto kulkee näin:
Jaana (Joonas) -> Niko
Minna (Claudio) -> Antti
Tervasmaat (Aleksi) -> Sami
Jari (Toni) -> Sere

Ohjelmajulistus

Joukkueen toimintaperiaatteina on, että reippaassa joukkueessa oleminen on hauskaa, pojat saavat olla hyvien kavereiden kanssa kivan harrastuksen parissa. Tottakai poikia on myös tarkoitus kehittää jalkapallopelaajina, yksilöinä ja joukkueen osina. Samalla yritämme istuttaa poikiin liikunnallista elämäntapaa, ja antaa edellytyksiä minkä tahansa muunkin liikuntamuodon harrastamiselle. Toiminnassa mukana olevat vanhemmat ovat kasvattajia siinä kuin valmentajia / joukkueenjohtajia / huoltajia.

Jonkinmoinen menestys pitää motivaatiota yllä ja osaltaan vaikuttaa mukanaolemisen mielekkyyteen, mutta otteluiden voittaminen ei ole pääasia. Tämä näkyy peluuttamisessa, kaikille annetaan kutakuinkin samanverran peliaikaa, ehkä hieman harjoitteluahkeruutta painottaen. Pienenpieni lipsuminen sallittakoon esim. turnausten ratkaisupeleissä, mutta silloinkaan kukaan ei istu koko peliä penkillä.

Byrokratia

Vuosimaksu on 555mk, sisaralennuksella 390. Samalla kerätään myös 100mk muita rientoja varten. Vuosimaksu kattaa Hongan jäsenmaksun, pelilisenssin (sis. vakuutus), paidan, sekä jonkin verran turnaus- ym. kuluja. Sponsoreita hankkimalla saa vuosimaksuista alennusta! 1000mk puolittaa vuosimaksun, 2000mk pudottaa koko vuosimaksun pois.

FC Honka Stars-90 tilinro on 143250-129465, Merita/Kuitinmäki.

FC Honka, puh/fax 452 3880 (9-14).IVO

Solvalla-Finns

LT-konsultit

EDS